Om Oss

Stavanger Dyrebutikk er en av få frittstående dyrebutikker i Norge.

Vi startet fysisk butikk i Stavanger Sentrum i 2014, men vokste ut av senter og har nå etablert oss litt utenfor sentrum i et 500m2 lokale i bydelen Hillevåg.

I 2023 startet vi også en egen filial på Randaberg. En butikk på 300m2 hvor vi selger utstyr og fôr til de fleste dyr. Vi har godt parkering og kun én etasje. Dette er en handikapvennlig butikk.

I Hillevåg har vi 2 etasjer. Èn etasje med utstyr til hund og katt og èn etasje med levende dyr. Her har vi fugler, smådyr, reptiler og fisk samt utstyr til disse.
I tillegg har vi et meget godt utvalg til hund og katt. Vi er bl.a. kjent for et veldig godt utvalg i dekken til hund med størrelser fra 18-100 cm. og en fin dyreavdeling.

Vi har også god kunnskap om ernæring på hund og katt. Vi har kontakt med et eget Care Team bestående av bl.a. veterinærer som veileder oss til riktig ernæring om også vi skulle stå fast.

Vi er også kjent for at vi har det meste, og det vi ikke har skaffer vi gjerne. Er det en vare du ikke finner hos oss men som du ønsker deg kan du sende oss en mail for å sjekke om vi kan skaffe den til deg.
Teamet i Stavanger Dyrebutikk er godt etablert og de fleste har vært ansatt i mer enn 4 år. Så her har vi god erfaring og mye kunnskap.
Betjeningen blir kurset jevnlig for å holde seg oppdatert på fagkunnskap.

Vårt mål er å ivareta deg som kunde og ditt kjæledyrs behov og ønsker.

Vi har lagt stor vekt på gode merkevarer, kvalitet og også prisgunstige varer.

Alle vi som jobber i Stavanger Dyrebutikk er svært dedikerte til jobben vår og har en egen entusiasme overfor alt som har med dyr å gjøre. Vi er så heldige å få jobbe med hobbyen vår. Vårt mål er å gi deg og ditt dyr all den infoen og kunnskapen du ønsker.

I tillegg ønsker vi å gi deg den beste servicen og en trygg og effektiv netthandel-opplevelse.

Vi har et godt samarbeid med frivillige organisasjoner , oppdrettere og klubber.

Ønsker du en avtale med din klubb ta kontakt på salg@stavangerdyrebutikk.no
Vi svarer også gjerne på de spørsmål du skulle ha. Send oss en mail på salg@stavangerdyrebutikk.no.