Tyggepinner med havabbor, spirulina og fennikel
Komposisjon
grønnsaker (tørket fennikel 2,5%), biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, fisk og fiskebiprodukter (dehydrert havabborprotein 14%), alger (dehydrert spirulina 5%), fiskeolje, frø, mineraler, fruktooligosakkarider (0,4%), gjær, glukosamin (0,1%).
ingredienser og ernæring
tilsetningsstoffer per kg
Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin E 600mg; Sink (sinksulfat, heptahydrat): 200mg; DL-metionin, teknisk ren 4000mg; L-karnitin 300mg. Organoleptiske tilsetningsstoffer: grønn teekstrakt 100mg. Teknologiske tilsetningsstoffer: mikrokrystallinsk cellulose; karboksymetylcellulose. Antioksidanter: tokoferolekstrakter fra vegetabilske oljer 10mg.
analytiske komponenter
råprotein 14,20%; råfett 2,60 %; råfiber 3,10%; fuktighet 14,00%; råaske 7,80 %.
energiverdi
EM Kcal/Kg 2925 – Mj/Kg 12,24